Kom igång med DEFA Power-appen

Direkt efter installationen av din DEFA Power, eller efter en överlämning från tidigare ägare, får du ett SMS med en inbjudan till din laddare. Ladda ner appen, logga in med mobilnumret som inbjudan skickades till så dyker din laddstation upp i appen.

1

Ta emot inbjudan

Du kommer att få ett SMS med en inbjudan till din nya DEFA Power. SMS-meddelandet innehåller en länk för att ladda ner DEFA Power-appen.

Screenshot displaying welcome SMS to DEFA Power

2

Ladda ner appen

Klicka på länken för att ladda ner DEFA Power-appen, or

eller klicka här om du inte fått en länk.

Screenshot - Download DEFA Power app

3

Öppna appen

Öppna appen, klicka på Fortsätt och ange ditt mobilnummer för att logga in. Använd samma nummer som du fick din SMS-inbjudan till.

4

Ange verifieringskoden

Ange verifieringskoden du fått via SMS.

Screenshot - Verify phone number in DEFA Power App

5

Skapa ett konto

Om du inte redan har ett konto behöver du skapa ett. Du måste fylla i dina kontouppgifter och acceptera villkoren.

6

Acceptera laddarens inbjudan

Du kommer nu att se inbjudan till din nya laddare i appen. Acceptera inbjudan för att lägga till din laddare.

7

Ställ in laddarens position

Ställ in platsen för din laddare. En exakt plats är viktig för att använda PowerSmart – en smart funktion för att ladda till lägsta elkostnad.

Screenshot - Select charger location in DEFA Power app

8

Ge din laddare ett namn

Ge din laddare ett namn som är r.elevant för dig

Screenshot - Set charger name in DEFA Power app

9

Tillåt aviseringar

Det rekommenderas att du accepterar att ta emot aviseringar och att appen får använda din position för bästa möjliga app-upplevelse. Appaviseringar håller dig informerad om statusen för din laddare. Positioneringsdata används för att identifiera närliggande laddare och kommer inte att sparas.

10

Hantera laddare

Du hittar nu din nya DEFA Power under “Mina laddare”. Härifrån kan du börja använda PowerSmart, se din laddningshistorik och status för din laddare.

Du är färdig!

Screenshot - Charger is ready from DEFA Power app

För att använda appen måste din laddare vara ansluten till internet. Om din laddare visas offline i appen följer du antingen Wi-Fi guiden, eller Guiden för mobilanslutnng för att ansluta den till internet..

Publicerad: 25 juli, 2023