Aloita DEFA Power sovelluksen käyttö

DEFA Powerin asennuksen jälkeen tai aiemmin asennetun latauslaitteen omistajuuden siirtyessä sinulle saat tekstiviestinä ilmoituksen latausasemasi omistajuuden siirrosta. Lataa DEFA Power -sovellus, kirjaudu sisään puhelinnumerollasi ja latausasemasi tulee näkyviin sovelluksessa. On tärkeää käyttää samaa puhelinnumeroa kuin mihin viesti lähetettiin.

1

Tekstiviesti-ilmoitus

Saat puhelimeesi tekstiviestin, joka sisältää käyttöoikeuden uuteen DEFA Power -latausasemaasi. Tekstiviesti sisältää linkin DEFA Power -sovelluksen lataamiseksi.

Screenshot displaying welcome SMS to DEFA Power

2

Lataa sovellus

Napauta linkkiä ladataksesi DEFA Power -sovelluksen tai mene App storeen/Google Playhin ja lataa sovellus.

Screenshot - Download DEFA Power app

3

Avaa sovellus

Avaa sovellus, napauta “jatka” ja syötä puhelinnumerosi kirjautuaksesi sisään. Käytä puhelinnumeroa, johon vastaanotit tekstiviesti-ilmoituksen.

4

Syötä vahvistuskoodi

Syötä tekstiviestinä saamasi vahvistuskoodi.

Screenshot - Verify phone number in DEFA Power App

5

Luo tili

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo tili. Täytä tilitietosi ja hyväksy käyttöehdot.

6

Lisää latausasema sovellukseen

Näet nyt sovelluksessa ilmoituksen uudesta DEFA Power -latausasemastasi. Hyväksy uusi latausasema.

7

Aseta latausasemasi sijainti

Aseta latausasemasi sijainti. Tarkka sijainti on tärkeä voidaksesi käyttää PowerSmartia. PowerSmart mahdollistaa latauksen sähkön hinnan ollessa alhainen.

Screenshot - Select charger location in DEFA Power app

8

Nimeä latausasemasi

Anna latausasemalle haluamasi nimi.

Screenshot - Set charger name in DEFA Power app

9

Hyväksy ilmoitukset

Saadaksesi parhaan käyttökokemuksen, suosittelemme antamaan sovellukselle luvan lähettää ilmoituksia ja käyttämään sijaintia. Sovelluksen ilmoitukset kertovat latausasemasi tilan ja tapahtumat. Sijaintitietoja käytetään lähialueen latausasemien tunnistamiseen ja ne eivät tallennu mihinkään.

10

Hallinnoi latausasemaasi

Uusi DEFA Power -latausasemasi löytyy kohdasta “Omat latausasemat” (My Chargers). Sovelluksen kautta voit aloittaa PowerSmart-toiminnon käytön, näet lataushistorian ja latausaseman tilan suoraan matkapuhelimestasi.

Screenshot - Charger is ready from DEFA Power app

Jotta sovellus toimii oikein, latausasema täytyy olla liitettynä internettiin. Jos sovellus näyttää latausaseman olevan offline-tilassa, seuraa alla olevaa ohjetta liittääksesi sen internettiin.

Yhdistä DEFA Power -latausasemasi internettiin käyttämällä sovellusta

Käyttääksesi DEFA Power -sovellusta, DEFA Power -latausasema täytyy olla yhdistettynä internettiin. Latausasema voidaan liittää LAN-kaapelilla (asentajan kytkemä), Wi-Fillä tai mobiiliverkolla.

Jos Wi-Fi-yhteys ei ole saatavilla, voit käyttää mobiiliverkkoa. Lue ohjeet mobiiliverkon käyttöönotosta.

Yhdistä Wi-Fi-verkkoon

1

Valitse Verkkoasetukset

Mene DEFA Power -sovelluksessa kohtaan Latausaseman asetukset (Charger settings), valitse Verkko (Network) ja napauta Wi-Fi käynnistääksesi asennuksen.

2

Kytke sulake pois/päälle

Seuraa sovelluksen ohjeita. Sinun pitää kytkeä latausaseman sulake pois päältä ja takaisin päälle sähkökeskuksestasi, jotta DEFA Powerin asennustila aktivoituu.

3

Palaa latausaseman luo

Mene takaisin latausaseman luo ja jatka asetusten muokkausta sovelluksella. Varmista, että latausasema on päällä kytkettyäsi pääsulakkeen päälle kohdassa 2.

4

Salli Bluetooth-yhteys

DEFA Power -sovellus saattaa pyytää sinulta lupaa sallia Bluetooth-yhteys. Sitä tarvitaan latauasemaan yhdistämisessä ja Wi-Fi-yhteyden asetuksissa. Salli Bluetooth-yhteys jatkaaksesi.

Screenshot - Allow Bluetooth access in the DEFA Power app

5

Sovellus ottaa yhteyden latausasemaan

Odota kunnes DEFA Power -sovellus yhdistyy latausasemaasi Bluetooth -yhteydellä.

6

Salli Bluetooth-paritus

Puhelimesi saattaa pyytää Bluetooth-parituksen sallimista puhelimen ja latausaseman välillä. Salli se jatkaaksesi.

Screenshot - Bluetooth pairing request in the DEFA Power app

7

Etsi Wi-Fi-verkkosi

Kun puhelimesi on yhteydessä latausasemaan, näet listan saatavilla olevista Wi-Fi-verkoista.

Screenshot - Select Wifi network in the DEFA Power app

8

Valitse Wi-Fi-verkkosi

Valitse Wi-Fi-verkkosi ja syötä sen salasana, jos sitä vaaditaan.

Screenshot - Enter Wifi password in the DEFA Power app

9

Odota, että latausasemasi yhdistyy

Latausasemasi yhdistyy nyt Wi-Fi-verkkoosi. Napauta “Valmis” (Done) sulkeaksesi listan Wi-Fi-verkoista.

Screenshot - Connecting to Wifi in the DEFA Power app

10

Varmista, että internet-yhteys toimii

Odota hetki ja varmista, että Internetyhteyden tila on “Online” kohdassa Verkkoasetukset (Network settings).

Nyt olet valmis!

Screenshot - Internet connection online in the DEFA Power app

Jos latausasema ei siirry online-tilaan, yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon uudelleen. Jos tämä ei auta, tarkista verkkosi Wi-Fi-yhteys.

Julkaistu: 25. Heinäkuuta, 2023