Anslut din DEFA Power till Internet med appen

För att använda DEFA Power-appen måste din DEFA Power vara ansluten till Internet. Din laddare kan anslutas antingen via en LAN-kabel (ansluten av din installatör), ett wifi- eller mobilnätverk.

Om inget wifi-nätverk tillgängligt kan du sätta upp mobil nätverksanslutning genom att följa denna guide.

Anslut till ett wifi-nätverk

1

Navigera till nätverksinställningar

I DEFA Power-appen, gå till Laddarinställningar, välj Nätverk och tryck på wifi-nätverk för att starta wifi-guiden.

Screenshot - Charger settings in the DEFA Power app

2

Slå av/på huvudsäkringen

Följ instruktionerna i appen – Du måste gå till ditt elskåp och stänga av huvudsäkringen och slå på den igen, för att din DEFA Power ska aktivera inställningsläge på laddaren

Screenshot - Turn off fuse in DEFA Power app

3

Gå tillbaka till laddaren

Gå tillbaka till din laddare och fortsätt med guiden i appen när laddaren är påslagen, efter att du slog på huvudsäkringen i föregående steg.

Screenshot - Wifi setup in the DEFA Power app

4

Tillåt Bluetooth-åtkomst

DEFA Power-appen kan be dig om Bluetooth-åtkomst. Det behövs för att ansluta till laddaren och konfigurera wifi-åtkomst. Låt det fortsätta.

Screenshot - Allow Bluetooth access in the DEFA Power app

5

Appen ansluter till din laddare

Vänta medan DEFA Power-appen ansluter till din laddare via Bluetooth.

6

Tillåt begäran om Bluetooth-koppling

Din telefon kan be dig att tillåta en begäran om Bluetooth-koppling mellan din telefon och din laddare. Låt det fortsätta.

Screenshot - Bluetooth pairing request in the DEFA Power app

7

Hitta ditt wifi-nätverk

När din telefon har anslutits till laddaren kommer du att se en lista över tillgängliga wifi-nätverk.

Screenshot - Select Wifi network in the DEFA Power app

8

Välj ditt wifi-nätverk

Välj ditt wifi-nätverk och ange lösenordet för wifi-nätverket om det behövs.

Screenshot - Enter Wifi password in the DEFA Power app

9

Vänta medan din laddare ansluter

Din laddare kommer nu att ansluta till ditt wifi-nätverk. Klicka på Klar för att stänga listan över wifi-nätverk.

Screenshot - Connecting to Wifi in the DEFA Power app

10

Verifiera internetåtkomst

Vänta en kort stund och kontrollera att Internetstatus visar statusen Online under Nätverksinställningar.

Du är färdig!

Screenshot - Internet connection online in the DEFA Power app

Om din laddare inte går online, försök att ansluta till wifi igen. Om det inte hjälper måste du felsöka ditt wifi-nätverk.

Publiserad: 25 juli, 2023