Koble din DEFA Power til internett med appen

For å bruke appen, må DEFA Power være koblet til internett. Ladestasjonen kan kobles via LAN kabel (må være klargjort av elektriker), med Wi-Fi eller mobil nettverk.

Hvis du ikke har Wi-Fi tilgjengelig, kan du sette opp mobil nettverk ved å følge denne guiden.

Koble til DEFA Power til et Wi-Fi nettverk

1

Naviger til nettverksinnstillinger

I DEFA Power-appen, gå til Lader innstillinger, og velg Nettverk og klikk på Wi-Fi nettverk for å sette igang Wi-Fi guiden.

Screenshot - Charger settings in the DEFA Power app

2

Slå av og på hovedsikringen

Følg instruksjonene i appen – du må gå til sikringsskapet og slå av og på hovedsikringen slik at DEFA Power kan aktivere ‘Tilkoblingsmodus’ i laderen (må vite hva det heter i appen).

Screenshot - Turn off fuse in DEFA Power app

3

Gå tilbake til ladestasjonen

Når laderen er slått på, etter at du slo av og på hovedsikringen i forrige punkt, kan du gå tilbake til ladestasjonen og fortsette med guiden i appen.

Screenshot - Wifi setup in the DEFA Power app

4

Tillat Bluetooth tilkobling

DEFA Power kan be om tilgang til Bluetooth. Det trengs for å koble til ladestasjonen og konfigurere Wi-Fi tilgang. Tillat å fortsette

Screenshot - Allow Bluetooth access in the DEFA Power app

5

Appen vil koble til din ladestasjon

Vent mens DEFA Power-appen tilkobles til din ladestasjon via Bluetooth.

6

Tillat Bluetooth tilkobling

Din telefon vil be deg om å tillate Bluetooth tilkobling mellom ladestasjonen og mobilen din. Tillat for å fortsette.

Screenshot - Bluetooth pairing request in the DEFA Power app

7

Finn ditt Wi-Fi nettverk

Etter at telefonen er koblet til ladestasjonen, vil du se en oversikt over tilgjengelige Wi-Fi nettverk.

Screenshot - Select Wifi network in the DEFA Power app

8

Velg ditt Wi-Fi nettverk

Velg ditt Wi-Fi nettverk og legg inn ditt Wi-Fi passord om nødvendig.

Screenshot - Enter Wifi password in the DEFA Power app

9

Vent mens din lader kobles til

Ladestasjonen vil nå kobles til ditt Wi-Fi nettverk. Klikk på Ferdig for å stenge listen over Wi-Fi nettverk.

Screenshot - Connecting to Wifi in the DEFA Power app

10

Tillat internett tilkobling

Vent en liten stund og kontroller at internett statusen under nettverksinnstillinger er Online.

Du er ferdig.

Screenshot - Internet connection online in the DEFA Power app

Hvis ladestasjonen ikke er online, prøv igjen å koble til Wi-Fi. Hvis dette ikke lykkes, må du feilsøke ditt Wi-Fi nettverk.

Publisert: 25. juli, 2023