Aktiver mobil nettverk for DEFA Power (kommer snart)

For å bruke appen, må DEFA Power være koblet til internett. Ladestasjonen kan kobles via LAN kabel (må være klargjort av elektriker), med Wi-Fi eller mobil nettverk.

If you want to configure Wi-Fi access, you may follow this guide.

You may activate cellular connectivity on your smartphone by either using the DEFA Power app, or your web browser of choice. Please note that you need to pay a fee to get access.

Follow either the DEFA Power App guide or the browser guide below.

Aktiver mobil nettverk i DEFA Power-appen

1

Før du starter

Sørg for at:

• Elektrikeren har installert DEFA Power.
  • Ladestasjonen har blitt overlevert til deg med sms
  • Du har lastet ned DEFA Power-appen.

2

Åpne appen -> Lader innstillinger

Åpne appen og naviger til ‘Lader innstillinger’

3

Klikk på Nettverk

Klikk på ‘Nettverk’

Screenshot - Charger settings in the DEFA Power app

4

Klikk på Mobil nettverk –

For å starte tilkobling til mobil nettverk, klikk på ‘Mobil nettverk – Tilkobling’. Mobilen din vil nå åpne en nettleser i appen.

Screenshot - Network settings in the DEFA Power app

5

Vent på at dekning kontrolleres

Vårt system vil nå sjekke at DEFA Power er tilkoblet nettet. Vennligst vent til kontrollen er gjennomført.

Screenshot - Checking mobile network coverage in the DEFA Power app

6

Klikk på Fortsett

Klikk på Fortsett for å sette opp mobil nettverk. Hvis dekningen er dårlig rundt DEFA Power, vil du se en indikasjon på dette.

Screenshot - Continue with cellular connectivity setup in the DEFA Power app

7

Klikk på Kjøp nå

Les igjennom pris og vilkår.

The price for cellular connectivity is NOK 499,- (incl MVA) for a 7 year period.

Klikk på ‘Kjøp nå’ for å fortsette.

Screenshot - Buy cellular connectivity in the DEFA Power app

8

Legg inn dine betalingsdetaljer

Velg den betalingsmåten du ønsker og fullfør betalingen. Banken din vil trolig kreve 3d-autentisering.

Screenshot - Payment page for cellular connectivity

9

Vent på bekreftelse på skjermen

Når betalingen er fullført, vil siden oppdateres og vise at Mobil nettverk har blitt aktivert på din DEFA Power.

Screenshot - Cellular connectivity activated in the DEFA Power app

10

Gå tilbake til DEFA Power-appen

I lader innstillinger vil du nå se ‘Nettverk – 4G’. Det kan ta noen minutter å tilkoble den første gangen. Hvis du klikker på ‘Nettverk innstillinger’ vil du se enten ‘Tilkobler’ eller ‘Aktiv’ i status feltet.

Du er ferdig!

Screenshot - Connected to 4G in the DEFA Power app

Aktiver Mobil nettverk i din nettleser

Om du ikke har tilgang til DEFA Power-appen, kan du sette opp mobil nettverk i din nettleser:

1

Før du setter igang

Sørg for at:

• Elektrikeren har installert DEFA Power.
  • Ladestasjonen har blitt overlevert til deg med sms.
  • Du har tilgang til serienummeret på DEFA Power.

2

å til Mobil nettverk siden

Gå til https://connectivity.iot.defa.com/ i din foretrukne nettleser.

Screenshot - Get started with cellular connectivity for DEFA Power

3

Legg inn serienummeret

Legg inn serienummeret til din DEFA Power og klikk fortsett. For å finne serienummeret, gå til denne guiden.

Screenshot - Enter serial number to get started with cellular connectivity

4

Vent på at dekning kontrolleres

Vårt system vil nå sjekke at DEFA Power er tilkoblet nettet. Vennligst vent til kontrollen er gjennomført.

Screenshot - Checking mobile coverage on DEFA Power

5

Klikk på Fortsett

Klikk på Fortsett for å sette opp mobil nettverk. Hvis dekningen er dårlig rundt DEFA Power, vil du se en indikasjon på dette.

Screenshot - Click continue to setup cellular connectivity

6

Klikk på Kjøp nå

Les igjennom priser og vilkår. Klikk på ‘Kjøp nå’ og fortsett.

Screenshot - Buy cellular connectivity for DEFA Power

7

Legg inn dine betalingsdetaljer

Velg den betalingsmåten du ønsker og fullfør betalingen. Banken din vil trolig kreve 3d-autentisering.

Screenshot - Payment page to activate cellular conectivity

8

Vent på bekreftelse på skjermen

Når betalingen er fullført, vil siden oppdateres og vise at Mobil nettverk har blitt aktivert på din DEFA Power.

Du er ferdig!

Screenshot - cellular connectivity activated

Publisert: 25. juli, 2023