Kom i gang med Adgangskontroll – og hvordan dele din lader

Du kan gi eller forhindre tilgang til DEFA Power med Adgangskontroll.

Når Adgangskontroll er aktivert, kan brukere kun starte en ladeøkt i DEFA Power-appen eller med sine personlige RFID-brikker/kort

Adgangskontroll krever at DEFA Power er koblet til internett. Følg Wi-Fi eller mobilnettverk-guiden for å koble DEFA Power til internett.

Aktiver DEFA Power Adgangskontroll

1

Gå til Laderinnstillinger

Åpne DEFA Power-appen og velg laderen din.

Trykk på tannhjulsikonet for å få tilgang til laderens innstillinger.

2

Velg Adgangskontroll og aktiver

3

Inviter andre brukere

Du kan enkelt dele DEFA Power med familien din, venner eller besøkende. Du kan gjøre dette enten ved å låne ut en av dine personlige RFID-brikker/kort eller ved å sende en invitasjon i appen.

Velg Del tilgang for å sende en app-invitasjon.

Du sender invitasjon ved å legge inn mobilnummeret til personen du vil gi tilgang. En invitasjon er gyldig ubegrenset eller kan begrenses til 24 timer.

Du kan alltid tilbakekalle tilgangen senere.

4

Godta invitasjonen

Invitasjoner må godtas før de blir aktive.

Etter at en bruker har akseptert invitasjonen sin, kan du se brukeren i DEFA Power-appen under Adgangskontroll.

Den inviterte brukeren må laste ned DEFA Power-appen og opprette en personlig konto.

Inviterte brukere kan starte ladeøkter, men kan ikke endre laderens innstillinger.

Publisert: 15. februar 2024