eRange IQ – kundeveiledning

eRange IQ elbillader front

Med oppkoblet hjemmelader kan du benytte EcoMode med CloudCharge appen.

Slik kobler du eRange IQ til nettet:

Om du ikke allerede har din eRange IQ koblet til net online er det to måter dette kan gjøres på:

• Med WiFi
  • Ethernet, LAN

Nettverks-tilkobling:

• For å kunne koble til med WiFi, sørg for at du har et operativt WiFi-nettverk.
  • Skru/lås opp frontdekselet til ladestasjonen med tilhørende nøkkel.
    (Nøkkelen følger med i tilbehørspakken til ladestasjonen. Kan også bestilles her)
eRange IQ open

1

Ta deretter å skru av spenningen på ladestasjonen, både 5V
sikring og jordfeilbryter. La dette være av i ca 15sek og skru
deretter på igjen.

• Et «lokalt nettverk»(hotspot) vil nå bli opprett slik at du trådløst
    kan konfigurere nettverket til din ladestasjon. Det «lokale
    nettverket»(hotspot) vil være aktiv (mulig å koble til) i
    5 minutter
  • Benytt din Smartphone, nettbrett eller PC.

2

Gå inn på nettverksinnstillinger på enheten (mobil, nettbrett
eller PC) og se etter et nettverk med lignende navn som
følger «homeCLU-00.19.09.1234». Alternativt kan du også
bruke QR-koden som er vist på etiketten i figuren over.

iq_guide_step2

3

Trykk på dette nettverket for å koble til og benytt passordet
som står skrevet på etiketten på undersiden av frontdekslet til
ladestasjonen. Om tilkoblingen skulle mislykkes, prøv igjen fra
start og pass på å skrive passordet riktig, med små bokstaver og bindestrek. Bruker du QR-koden, trenger du ikke å taste inn passordet.

iq_guide_step3

4

Når du har tilkobling til dette nettet kan du åpne nettleser på
enheten din og søke «10.0.0.1» i adressefeltet.

iq_guide_step4

5

Nå er du inne i konfigurasjonsmenyen til ladestasjonen.

Skroll ned i menyen til du kommer i bunn, velg deretter «Network Configurasjon»

iq_guide_step5

6

Tast inn følgende pinkode: «1234» og trykk ok. (Vi anbefaler at du endrer dette passordet til et mer personlig)

iq_guide_step6

7

Velg ”Select Network Type”, og velg LAN eller WiFi.

iq_guide_step7

8

Ved WiFi: velg «wifi» og deretter tast inn passordet for ditt lokale WiFi-nett. Når du har konfigurert nettverket, vil du få status på hovedsiden av konfigurasjonsmenyen.

Ved LAN: Koble til en LAN/Nettverkskabel på anvist punkt i figuren under. Sørg for å sjekke at du har nett med LAN-kabelen før du kobler den til ladestasjonen. Det kan hende at din elektriker allerede har tilkoblet denne.

Da skal enheten din være tilkoblet nett(online) og nettleseren kan lukkes.

Om du trenger ytterligere opplysninger eller en bekreftelse fra oss at enheten din er på nett kan du kontakte oss på: evsupport.no@defa.com

«Plug & charge»

iq_guide_step8

9

Last ned seneste versjon av CloudCharge appen, og følg instruksjonene i appen for å aktivere EcoMode:

CloudCharge App icon

Publisert: 17.april 2024