Bruk en personlig RFID-brikke/kort

For å lade på en DEFA Power med aktivert Adgangskontroll, må du enten starte ladeøkter i appen eller ved å bruke en personlig RFID-brikke/kort. Du kan enkelt starte ladeøkten ved å holde RFID-brikken/kortet opp mot RFID symbolet på DEFA Power. RFID-brikken/kortet er knyttet til deg som bruker, og ikke til den enkelte ladestasjon. Du kan bruke RFID ved alle ladestasjoner du har tilgang til.

Aktiver Adgangskontroll

1

Gå til Laderinnstillinger

Åpne DEFA Power-appen og velg laderen din.

Trykk på tannhjulsikonet for å få tilgang til laderens innstillinger.

2

Velg Adgangskontroll og aktiver

3

Legg til RFID-brikke/kort

Det er mulig å ha én eller flere RFID-brikker/kort knyttet til samme brukerprofil.

Gå til Min profil i appen og velg Mine RFID-brikker/kort.

Klikk på Legg til ny RFID.

2

Koble RFID-brikke/kort til brukerprofilen din

For å koble RFID-brikken/kortet til profilen din, må du stå ved siden av DEFA Power.

I oversikten over Mine ladere velger du den ladestasjonen du står ved siden av. Deretter plasserer du RFID-brikken/kortet du vil bruke mot RFID-symbolet på laderen.

Når laderen har lest brikken/kortet ditt, blir den lagt til i brukerprofilen.

3

Gi RFID-brikken/kortet et navn

Gi den nye RFID-brikken/kortet et navn som gjør det enkelt å identifisere den.

Bruk RFID

Neste gang du vil lade, kan du enkelt starte ladingen ved å plassere din personlige RFID-brikke/kort mot laderens RFID-symbol.

Laderen vil deretter verifisere at du som bruker har tilgang til laderen, og deretter starte lading enten umiddelbart eller i henhold til dine EcoMode-innstillinger, hvis du har det.

Fjern RFID

Du kan fjerne en RFID-brikke/kort fra profilen din når som helst.

Gå til profilen din

Gå til Min profil i appen og velg Mine RFID-brikker/kort.

Fjern RFID

Velg RFID-brikken/kortet du vil fjerne.

Klikk på Fjern RFID.

Publisert: 15 februar 2024