Tutustu käytönhallintaan ja miten voit antaa käyttöoikeuden latausasemaasi

Voit rajoittaa DEFA Power -latausaseman käyttöä sovelluksessa ja antaa käyttöoikeuden esim. perheenjäsenillesi.

Aktivoimalla käytönhallinta-toiminnon (Access Control) käyttäjät voivat aloittaa latauksen joko näyttämällä henkilökohtaista RFID-tunnistetta tai käyttämällä DEFA Power-sovellusta.

Access Control -toiminto toimii vain, jos DEFA Power on liitetty internettiin. Lue Wi-Fi -oppaastamme miten yhdistäminen onnistuu.

Ota käytönhallinta (Access Control) käyttöön

1

Mene latausaseman asetuksiin (Charger settings)

Avaa DEFA Power -sovellus ja valitse haluamasi latausasema.

Paina rataspainiketta päästäksesi latausaseman asetuksiin.

2

Valitse käytönhallinta (Access Control) ja aktivoi se

3

Kutsu käyttäjiä

Voit helposti jakaa DEFA Powerin perheesi, ystäviesi tai vieraidesi kanssa. Jakaminen onnistuu joko lainaamalla henkilökohtaista RFID-tunnistetta tai lähettämällä sovelluksen kautta kutsun.

Valitse Share Access lähettääksesi kutsun.

Kutsu lähetetään syöttämällä haluamasi henkilön puhelinnumero sovellukseen. Kutsu on voimassa joko toistaiseksi tai 24 tuntia.

Voit perua kutsun jälkikäteen halutessasi.

4

Hyväksy kutsu

Kutsu pitää hyväksyä ennen kuin käyttöoikeus on voimassa.

Kun käyttäjä on hyväksynyt kutsun, näet käyttäjän DEFA Power -sovelluksen kohdassa Access Control.

Kutsutun käyttäjän tulee ladata DEFA Power -sovellus ja luoda itselleen tili ennen käytön aloittamista.

Kutsutut käyttäjät voivat aloittaa latauksia, mutta eivät pääse muuttamaan latausaseman asetuksia.

Julkaistu: 10.9.2023