Yhdistä DEFA Power -latausasemasi internettiin käyttämällä sovellusta

Käyttääksesi DEFA Power -sovellusta, DEFA Power -latausasema täytyy olla yhdistettynä internettiin. Latausasema voidaan liittää LAN-kaapelilla (asentajan kytkemä) tai Wi-Fillä. Mobiiliverkkomahdollisuus on tulossa myöhemmin.

Yhdistä Wi-Fi-verkkoon

1

Valitse Verkkoasetukset

Mene DEFA Power -sovelluksessa kohtaan Latausaseman asetukset (Charger settings), valitse Verkko (Network) ja napauta Wi-Fi käynnistääksesi asennuksen.

2

Kytke sulake pois/päälle

Seuraa sovelluksen ohjeita. Sinun pitää kytkeä latausaseman sulake pois päältä ja takaisin päälle sähkökeskuksestasi, jotta DEFA Powerin asennustila aktivoituu.

3

Palaa latausaseman luo

Mene takaisin latausaseman luo ja jatka asetusten muokkausta sovelluksella. Varmista, että latausasema on päällä kytkettyäsi sulakkeen päälle kohdassa 2.

4

Salli Bluetooth-yhteys

DEFA Power -sovellus saattaa pyytää sinulta lupaa sallia Bluetooth-yhteys. Sitä tarvitaan latauasemaan yhdistämisessä ja Wi-Fi-yhteyden asetuksissa. Salli Bluetooth-yhteys jatkaaksesi.

Screenshot - Allow Bluetooth access in the DEFA Power app

5

Sovellus ottaa yhteyden latausasemaan

Odota kunnes DEFA Power -sovellus yhdistyy latausasemaasi Bluetooth -yhteydellä.

6

Salli Bluetooth-paritus

Puhelimesi saattaa pyytää Bluetooth-parituksen sallimista puhelimen ja latausaseman välillä. Salli se jatkaaksesi.

Screenshot - Bluetooth pairing request in the DEFA Power app

7

Etsi Wi-Fi-verkkosi

Kun puhelimesi on yhteydessä latausasemaan, näet listan saatavilla olevista Wi-Fi-verkoista.

Screenshot - Select Wifi network in the DEFA Power app

8

Valitse Wi-Fi-verkkosi

Valitse Wi-Fi-verkkosi ja syötä sen salasana, jos sitä vaaditaan.

Screenshot - Enter Wifi password in the DEFA Power app

9

Odota että latausasemasi yhdistyy

Latausasemasi yhdistyy nyt Wi-Fi-verkkoosi. Napauta “Valmis” (Done) sulkeaksesi listan Wi-Fi-verkoista.

Screenshot - Connecting to Wifi in the DEFA Power app

10

Varmista, että internet-yhteys toimii

Odota hetki ja varmista, että Internetyhteyden tila on “Online” kohdassa Verkkoasetukset (Network settings).

Nyt olet valmis!

Screenshot - Internet connection online in the DEFA Power app

Jos latausasema ei siirry online-tilaan, yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon uudelleen. Jos tämä ei auta, tarkista verkkosi Wi-Fi-yhteys.

Julkaistu: 25. Heinäkuuta, 2023