Käytä henkilökohtaista RFID-tunnistetta

Ladataksesi DEFA Power -latausasemalla, jonka käyttöä on rajoitettu, tarvitset DEFA Power -sovelluksen tai henkilökohtaisen RFID-tunnisteen. RFID-tunnisteella aloitat latauksen helposti näyttämällä tunnistetta hetken latausasemalle. Henkilökohtainen RFID-tunniste on aina käyttäjäkohtainen eikä latausasemakohtainen. Voit käyttää RFID-tunnistettasi kaikilla latausasemilla, joihin sinulla on käyttöoikeus.

Ota käytönhallinta (Access Control) käyttöön

1

Mene latausaseman asetuksiin (Charger settings)

Avaa DEFA Power -sovellus ja valitse haluamasi latausasema.

Paina rataspainiketta päästäksesi latausaseman asetuksiin.

2

Valitse käytönhallinta (Access Control) ja aktivoi se

3

Lisää RFID-tunniste

Yhteen profiiliin on mahdollista lisätä yksi tai useampi RFID-tunniste.

Avaa käyttäjäprofiili (My profile) ja valitse omat RFID-tunnisteet (RFID keys).

Klikkaa lisää uusi tunniste (Add new key).

4

Yhdistä RFID-tunniste käyttäjätunnukseesi

Lisätäksesi RFID-tunnisteen sinun tulee seistä DEFA Power -latausasemasi vieressä.

Valitse sovelluksesta se latausasema, jonka vieressä seisot. Tämän jälkeen pidä RFID-tunnistetta latausaseman RFID-lukijan kohdalla.

Kun latausasema on lukenut tunnisteesi, se näkyy käyttäjäprofiilissasi.

5

Nimeä RFID-tunniste

Anna RFID-tunnisteelle nimi, jonka avulla sinun on helppo tunnistaa se.

RFID-tunnisteen käyttö

Kun seuraavan kerran haluat ladata, voit aloittaa latauksen helposti näyttämällä RFID-tunnistettasi latausaseman RFID-lukijalle.

Latausasema vahvistaa, että sinulla on oikeus ladata kyseisellä latausasemalla, jonka jälkeen lataus alkaa joko heti tai EcoMode-asetusten mukaisesti (jos EcoMode on aktivoitu).

RFID-tunnisteen poistaminen

Voit halutessasi poistaa RFID-tunnisteen käyttäjäprofiilistasi.

1

Mene käyttäjäprofiiliisi (My profile)

Avaa DEFA Power -sovelluksen käyttäjäprofiili (My profile) ja valitse omat RFID-tunnisteet (RFID keys).

Poista RFID-tunniste

Valitse se RFID-tunniste, jonka haluat poistaa.

Klikkaa poista tunniste (Remove key).

Julkaistu: 10.9.2023