Aloita DEFA Power Setup -sovelluksen käyttö

Huomio! DEFA Powerin asennuksen saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.
Nämä ohjeet on tarkoitettu vain sähköasentajien käyttöön.

DEFA Power Setup -sovellus on asentajan työkalu, jolla viimeistellään DEFA Powerin asennus. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta (iOS) ja Google Playsta (Android).

Lataa sovellus:

Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy sovellukseen sen sähköasennuksia tekevän yrityksen tiedoilla, jossa olet töissä ja jonka sähköluvilla teet asennuksia.

Sovelluksen ikoni:

DEFA Power Setup App icon

Konfiguroi DEFA Power

1

Kirjaudu sisään tai luo käyttäjä (vain sähköasentajille)

Vain valtuutetut sähköasentajat saavat konfiguroida DEFA Powerin. Kun luot käyttäjätunnuksen, varmista, että syöttämäsi tiedot ovat oikein.

DEFA Power Setup App - welcome

2

Etsi DEFA Power ja yhdistä

Etsi asentamasi DEFA Power -latausasema DEFA Power Setup -sovelluksen toiminnolla Chargers nearby.

Varmista, että DEFA Power on setup-tilassa ja että olet riittävän lähellä latausasemaa. Varmista, että valitset oikean laitetunnuksen (ID). Latausaseman tunnus näkyy latauslaitteen näytön yläosassa. Kun latausasema on valittu, paritus alkaa. Klikkaa hyväksy (Accept), jos paritettava laite on oikea.

Huom! Jos yhdistäminen ei onnistu, varmista, että latausasema on setup-tilassa. Setup-tilassa näytön vasemmassa yläkulmassa näkyy hammasratas-ikoni. Jos ikonia ei näy, käynnistä latausasema uudelleen kytkemällä latausaseman sulake pois päältä ja takaisin päälle.

Scan QR to setup

3

Verkkoasetukset

Etsi se verkko, johon latausasema tulisi olla yhdistettynä. Muista pyytää kiinteistön omistajalta verkon salasana. Jos tämä ei ole mahdollista, käyttäjä voi tehdä tämän itse omasta DEFA Power -sovelluksesta myöhemmin.

Wi-Fi: Syötä verkon salasana. Saat vahvistuksen kun latausasema on yhdistynyt Wi-Fi-verkkoon.

Ethernet: Jos ethernet on yhdistetty, se näkyy automaattisesti sovelluksessa.

Mobiiliyhteys: Ohjeet mobiiliverkkoon yhdistämisestä julkaistaan myöhemmin.

Huom! For local load balancing all devices must be connected to the same network. For more information see network requirements täältä.

4

DEFA Balancer (valinnainen)

Varmista, että olet riittävän lähellä asentamaasi DEFA Balancer -kuormanhalllintalaitetta ja että se on kytketty päälle. Klikkaa Set up aloittaaksesi konfiguroinnin.

Jos Balancer on jo yhdistetty samaan verkkoon latausaseman kanssa, se näkyy automaattisesti valikossa.

Valitse valikosta oikea Balancer.

Jos asentamaasi Balanceria ei näy listalla, lisää se klikkaamalla Set up new Balancer on Wi-Fi. Etsi oikea Balancer vertaamalla Balancerin tunnusta (ID) näytöllä ja laitteessa. Balancerin ID lukee QR-koodin alla.

Valitse oikea Balancer klikkaamalla Set Up ja valitse sama verkko, johon yhdistit Powerin. Jos Wi-Fi-verkko on jo yhdistetty DEFA Poweriin, Balancer yhdistyy siihen automaattisesti tunnistamalla SSID:n ja salasanan. Tämän voi tehdä myös manuaalisesti.

Kun Balancer on oikeassa verkossa, se näkyy valikossa.

Valitse oikea Balancer.

Kun Balancer on valittu, aseta pääsulakkeen arvo (Main fuse size), jota Balancer mittaa.

Fallback current tarkoittaa virta-arvoa, jolla latausasema toimii silloin kun se kadottaa kommunikaatioyhteyden Balanceriiin. Valitse turvallinen virta-arvo välttääksesi pääsulakkeiden laukeamisen.

5

Valitse verkkovirtatyyppi

Valitse TN- tai IT-verkko. Suomessa käytössä TN-verkko.

6

Valitse kytkettävien vaiheiden määrä

Valitse kuinka monta vaihetta latausasemaan on kytketty. Balancerin asennuksessa tulee olla sama määrä vaiheita.

DEFA Power Setup Charger-settings

7

Aseta latausvirran maksimiarvo

Aseta latausvirran maksimiarvo. Aseta maksimi latausvirta sähkönsyötön ja käytettävän kapasiteetin mukaisesti. Testaus & varmistus.

DEFA Power Setup Charger-settings

8

Testaus & varmistus

Kun asetukset on tehty, tee varmistus klikkaamalla Start verification. Latausasema käy läpi tekemäsi asetukset ja varmistaa, että laite on toimintakunnossa.

Saat vahvistusviestin kun kaikki on kunnossa. Sovelluksesta näet asetusten yhteenvedon.

9

Latausaseman luovutus käyttäjälle

Kun konfigurointi ja varmistus on tehty, luovuta latausasema laitteen omistajalle. Klikkaa Hand Over ja syötä omistajan puhelinnumero. Valitse käytettävä taustajärjestelmä. Taustajärjestelmä määrittelee mitä toimintoja ja ominaisuuksia loppukäyttäjällä on käytössä.

Esimerkiksi käytettäessä DEFA Power -sovellusta taustajärjestelmänä loppukäyttäjä saa tekstiviestillä käyttöoikeuden laitteeseen.

Viimeistele konfigurointi klikkaamalla Complete setup.

Nyt latausasema on konfiguroitu ja luovutettu loppukäyttäjälle!

Handover Verified

Published: December 1th, 2023