Verkko-ja kommunikointivaatimukset

Valitse jo ennen asennuksen aloittamista kohteeseen sopiva verkkoratkaisu:

1. Ethernet-yhteys reitittimestä tai kytkimestä
  2. Wi-Fi-yhteys reitittimeen
  3. Sisäänrakennetun 4G-modeemin* käyttö

*Huomio! Latausasemat eivät kommunikoi keskenään matkapuhelinverkon kautta. Tämä on suunniteltu ominaisuus, jolla varmistetaan latausasemien kuormanhallinnan toimiminen, vaikka internet-yhteys tai valittu CSMS olisi poissa käytöstä. Matkapuhelinverkkoa voidaan käyttää, mutta latausasema käyttää silloin kuormanhallintaa pilven kautta. Varmista, että valitsemasi CSMS tukee tätä toiminnallisuutta.

Vaihtoehdoissa 1 ja 2 reitittimen on täytettävä tietyt vaatimukset:

Verkkovaatimukset yksittäiselle latausasemalle ilman DEFA Balanceria

• Verkon on tuettava IPv4:ää.
  • Verkon on annettava latausasemille IP-osoite DHCP:n kautta. Staattisia IP-osoitteita ei tueta.
  • Wi-Fi tukiaseman taajuus voi olla 2,4 GHz tai 5 GHz.
  • Mahdollisen palomuurin on sallittava lähtevät yhteydet osoitteeseen *.defa.com porteissa 443 ja 51820.

Verkkovaatimukset DEFA Balancerille

• Verkon on tuettava IPv4-multicastia Balancerin ja latausasemien välillä.

Verkkovaatimukset useille latausasemille ja/tai Balancereille latausjärjestelmässä

• Verkon on tuettava IPv4-multicastia latausasemien välillä.

DEFA Power ja Balancer kommunikointi vaihekuorman tasapainottamiseksi

DEFA Power -järjestelmän laitteet kommunikoivat kuormanhallinnan osalta keskenään asiakkaan verkon kautta. Laitteet voivat olla liitettyinä joko Wi-Fiin tai Ethernetiin. Useiden laitteiden järjestelmässä voidaan käyttää mitä tahansa näiden kahden yhdistelmää, kunhan laitteet ovat samassa aliverkossa. Latausasemien on pystyttävä havaitsemaan toisensa TCP-multicastin avulla, miten yleensä tapahtuu, jos Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydet päättyvät samaan reitittimeen.

Verkkoyhteysvaihtoehdot:

1

ETHERNET – ETHERNET

2

ETHERNET – WIFI

3

WIFI – WIFI

4

WIFI – ETHERNET

5

WIFI – EXTENDER

6

Mesh-verkko

7

Ei verkkoyhteyttä

8

Ei paikallisverkkoa, mutta yhdistettynä 4G-internettiin

HUOMIO: Jos internet-yhteyttä ei ole, lisäominaisuudet ja ohjelmistopäivitykset eivät ole saatavilla. Jos DEFA Balancer ei ole samassa verkossa DEFA Powerin kanssa, kuormanhallinta ei toimi. DEFA Balanceria ja DEFA Poweria ei ole mahdollista yhdistää käyttämällä 2 erillistä internet-yhteyttä. 4G saattaa aiheuttaa datamaksuja.

Julkaistu: 24.8.2023